Translate

torsdag 3 april 2008

¤¤¤ Allergispruta ¤¤¤

Idag ska jag få ett stick på rumpan.
Ja, det känns lite, men det gör gott......
Jag är lite allergisk mot sådana här.
Har fem stora vackra hängbjörkar rätt utanför huset.

Jag ska in till legekontoret för att få sticket. Men måste hämta ut sprutan på apoteket först. Har fått den tre år i rad nu, med idag och den fungerar helt utmärkt. Är det någon som funderar på att ta den så gör det. Livet blir lite lättare den här årstiden. Här står jag sen och kikar ut för de vill inte att man går med en gång. De vill se om man får några reaktioner på den. Som andningsbesvär eller liknande. Jag har ALDRIG fått besvär, så är det sagt.Tänkte ta mig en skogspromenad någon dag. Det ser nog inte ute så här i skogen just nu, men det var så vackert när jag och jycken pulsade in här en dag i januari.
Vi såg spår efter lodjur och det var en upplevelse att veta att det stora kattdjuret passerat där för inte allt för lång tid tillbaka.
Vi har ju både varg, lodjur/gaupe och björn här. Vet inte om järven finns, men det gör den säkert.


Är snart färdig med att namnge, förminska och flytta alla våra bilder. Så då kan maken bränna dom på cd så vi har en backup. Datan har krasjat en gång och över 3000 bilder blev borta....
Sån tur för oss så hade Cattis kopier av det mesta så vi fick tillbaka ca 90% av våra bilder. Så det är ett tips. Bränn bilderna och förvara dom på en annan plats.

Nu väntar tandborste, och hårborste. Ska åka om en halvtimme. Blir en lång dag i Kongsvinger, för jag ska åka med gubben hem i eftermiddag. Om jag inte tar bussen och går de sista 5 km hem.
Skönt det med. Om det inte regnar alltså.... Kan kanske lifta med grannen hem om hon jobbar idag. Får slå på trån och ta reda på det.

Solen lyser med sin frånvaro och himmlen är grå. Har just nu runt 4 plus ute.
Nu vet ni det.
Ha en fin torsdag alla kända och okända där ute.....
Var rädda om er.
Kram Synne :D

Related Posts with Thumbnails