Translate

fredag 11 januari 2008

Drivhus effekt eller inte.


Men vi har just nu det ganska varmt.

Jag skulle gå till postkassen och hämta dagens skörd av reklam och räkningar. Tittade på termometern innan. Höll på att få en chock. Ni ska veta att just nu har vi faktiskt 12,3+. I solen mycket riktigt och på verandan där vinden inte kommer till. Men ialla fall. Det är den 11 januari!
ska ut och hänga upp mera svål till fåglarna. Dom behöver säkert maten ialla fall. Attans också att man inte var snabb och fick ut tvätten på tork. Hade gått bra det idag. Dessverre så är det bedrägligt ute, för det är så halt! Så det gäller att hålla sig på benen när man ska ut på tur.
Nu ska jag ialla fall ha mig en kaffe. Trots mage och tandverk :)

Åh regniga natt.......

Har fått sova gott i alla fall.

Det spöregnar här. Det inte bara regnar, det blåser som bara det med.Känns av någon konstig anledning som höst! Inte mitten (snart) av januari.

Har varit uppe en stund,startat tvättmaskinen. Intagit minifukost, dvs två smärtstillande och ett glas vatten. Det verker lite i den spruckna tanden. Det finns en dikt som handlar om rosor i en sprucken vas, det är vackert. Men inte en sprucken tand! Inget vackert alls, bara ont och dyrt!
Ska ringa tandläkaren klockan 8. Hoppas han har tid idag ;)


Vi var på harryhandel igår. Av någon märklig anledning så kallar norrmänn det att åka och handla i Sverige för harrytur, när någonting är harry så är det lite småpinsamt tror jag.
Det tycker inte jag, det är smart. Man har mera att välja emellan, billigare är det med. Så det kommer vi nog aldrig att sluta med. Inte ett antal tusen andra norrmän heller, fast det är harry :)
Men nu lönar det sig knappast för dom som röker att köpa tobak i Sverige längre. Priserna gick ju upp efter nyår.

Magen har INTE krånglat efter igår, Tack och lov. Borde prata med doktorn kanske, men han vill bara skicka mig på gastroskopi och det vill inte jag. Aldrig i livet om jag frivilligt låter någon stoppa ner en slang genom halsen på mig! Då ska jag vara sövd. Det kommer aldrig att ske för här söver dom bara barn!

De försökte ge mig lugnande en gång. Gick åt skogen! Blev så stark, det var 3 sköterskor som försökte hålla mig nere i sänger med det lyckades dom inte med. Jag slängde runt med dom som de vore vantar. Snetändning kallade dom det för. Inget blev gjort, jag hamnade ute i korridoren i väntan på transport upp på rummet igen. Det var tre väldigt sura sköterskor blängde på mig.
Men det borde dom väl förstå att med våld tvinga ner något i halsen på en person är döfött!
De kan ju förstöra allt som är i luft och matstrupen! Efter den händelsen kallas jag för Hulken hihi :)

Här bor vi. har inte så mycket snö just nu då.Det
har regnet tvättat bort. Men när den här bilden
togs hade vi ca 26 minusgrader.
Men det är så vackert.....
Nu börjar jag bli hungrig. Ska ta en MJUK smörgås och en kopp te tror jag. Kaffet spar vi till senare.

Klems fra nabolandet :)

Related Posts with Thumbnails