Translate

söndag 10 februari 2008

Medaljer och utmärkelser :D


Jag har fått en utmärkelse idag......
Gissa om jag blev överraskad och väldigt,väldigt glad.
Tusen tack för den Willewira.
Från en östgöte till en annan, garning dänna :DVar flera idag som tog medaljer så jag får väl passa på att gratta Halvar och Ole-Einar till silver och brons medaljen i Östersund. Grattis!

Som ni förstår så har jag tillbringat dagen i min Stressless framför tvn. Haft en svettig dag. Inte bara det att jag har kört rally i Svenska rallyt i Värmland, utan jag har stressat upp till Östersund för att åka skidor dessutom.
Först damsprinten i skidskytte där kom ju Tora Berger på fjärde plats. Sen fick jag en paus innan killarna skulle gå sin sprint. Där det som sagt lyckades lite bättre.
Men jobbigt var det. Dels har jag kört bil väldigt fort, sen har jag inte körkort heller. Blev en del avåkningar då, men det gick ju bra till slut.
Skidor är en tuff sport. Specielt när man inte har flåset uppe. Sen dessutom skjuta på en liten svart prick på x antal meters avstånd när man är halvblind är fan inte enkelt. Har heller aldrig skjutit med gevär, bara luftpistol. Men man är väl proffs då. Delegerar det till andra. Petter Solberg i rally och Tora, Ole-Einar och Halvar i skidskytte :D

Var en sväng in till Kongsvinger senare idag. Skjutsade in hyresvärden.
Var inne och handlade lite på Mega, det är Konsum här. Det är konstigt, men man hittar liksom aldrig det man vill ha när man går in i en affär här, men går man in i en butik i Charlottenberg så finner man fort nått man vill ha.
Mega hade ialla fall tillbud på en massa varor.
Det vill säga KORV.....
I alla varianter, grillkorv, wienerkorv, tjock grillkorv, kycklingwiener, kycklinggrill osv.....
Det är inte gott med korv. Har blitt lite less......
Tömde frysen innan jul, och vad hade vi i den? Blåbär, grillkorv, hallon, falukorv, lingon, kokkorv, svarta vinbär, tjock grillkorv, röda vinbär, frukostkorv, jordgubbar och prinskorv. Ni måste tro att vi är galna i korv här i huset.Men riktigt så illa är det inte. Men när man åker på handletur så passar man ju på att handla billigt. Det är när det är halva priset för det är kort datum.
Kan vara bra att ha.... Någon som känner igen sig?
Var över häromdagen och vad kom vi hem med? Just det KORV :D
Inte bara det då tack och lov, men det är alltid ett eller flera korvpaket med hem. Konstigt.....
I morgon blir det dock INTE korv till middag. Vi fläskar till med fläskfilè och nått smaskigt till. Firar lite att maken fått jobb. Visserligen bara ett vik på veckor nu då, men det finns en stor möjlighet för att det kan bli fast.
Det känns skönt.

Gillar väl inte helt att det blir körning till och i Oslo. Det är en sådan otäck trafikrytm där. Bättre att köra norrut tycker jag. Mot Hamar och däråt.
Men maken fixar det där. Han har ett lokalsinne som jag aldrig sett makan till tidigare. Så det ordnar sig säker.

Nu känner jag att det blivit lite mycket kaffe idag. Magkattaren gör sig påmind. Inte så kraftigt än då så det ska nog gå bra.
Tar mig lite silicea gel så släpper det ganska fort.
Sen är det snart sängen.........
Skönt.

Avslutar dagens inlägg med en bild på eller ska man säga i en tulpan.

Hoppas ni får sova gott inatt allihop, jag kommer att somna fort när jag lagt mig.
Säger därför godnatt nu och glöm inte att:
Hur man än vänder sig så har man rumpan bak.
Natta Synne :D
Related Posts with Thumbnails