Translate

fredag 1 januari 2016

NYÅRSDAGEN 2016.

Så var det nytt år.
2016.
Hur ska det bli?
Vad ska hända under året?
Ja, mitt tips är att det fortsätter i 2015 års
fotspår. Visst kommer det hända saker...
Men det som sker det sker.
Mycket kan vi ju inte göra något åt.
Nåväl...
2015 avslutades med gott vin.
Att bara dricka det här för njuta blev fel. Det 
var lite strävt, men smaken var god.
Det här vinet passar gott till nötkött, viltkött och
hårdostar.
Det blev på kvällen.
En Gryuere de reserva, en ost med päronkonjaksmak, 
två cheddarostar från Engelmans.  Klicka på länken så ser du.
En med Whiskysmak och 
en vällagrad.  Lite oliver och kex.
Måste man ha mera?
Fin etikett..
2011 produktionen.
Gott och prisvärt...
185 kr på systemet. 
Prova.
Klicka på länken så får läsa mer om det. 
Nyårsdagen... Eller 1 januari.
Vaknade till ett mera vitt landskap än när vi la oss.
På isen låg snön, bara några fläckar 
med våt is syntes.
Gick ner en bit på åkern.
Vackert på något vis. 
Snön som låg var ganska kram.
Fick lust att "leka" lite...
Så jag gjorde en gubbe.
En Digernesgubbe. Tur ingen såg mig.
Har intagit middagen nu. 
Picnicbog på vitlökspotatis me gräddsås.
Klicka på länken så kommer du till receptet.
Så underbart gott.
Det är inte det man köper i burk. Utan riktigt kött.
Enkelt och smidigt. Sköter sig själv.

Nu blir det en stund vid datorn, så blir det väl lite tv senare.
Önskar er alla en riktig god fortsättning på 2016.
Kram...

Related Posts with Thumbnails