tag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post5621176563969318477..comments2024-03-19T07:35:08.575+01:00Comments on Blåbär och annat snadder.: Från mandel till sparris. Synnøve.http://www.blogger.com/profile/14427415501289122871noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-58761850300779765592020-06-08T22:19:10.819+02:002020-06-08T22:19:10.819+02:00Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10488698735045515545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-41480947162669159652020-05-08T13:11:50.239+02:002020-05-08T13:11:50.239+02:00Ja vi har varit bloggvänner i många, många år. För...Ja vi har varit bloggvänner i många, många år. Försöker hålla liv i bloggen med i alla fall ett inlägg varje månad. Det är roligt när man väl börjat skriva inlägg. Ger inte upp den. <br /><br />Ja Jimmy kom farande med den där ganska fort. Och fort gick det ju. Vispen du berättar om lät hur bra som helst. Man måste nog vara lite om sig och kring sig. <br /><br />Sparrisen odlar jag egentligen inte. Den kommer varje år i rabatten vid verandan och källardörren. God är den ju med. Så jag ska skära av de som kommer nu och stoppa i kylen. Gott till en god köttbit. I år har jag inte odlat något. Tappat gnistan på nått vis. Men vi får se. Blommor blir det ute i alla fall. Ska sätta ner några potiser i lådan med. Det är alltid gott. <br /><br />Nu är det väl prat om att öppna upp mera, så jag hoppas det. Vi måste till Norrköping och besöka mor, innan det är försent. <br />Ha en sköner helg nu och hälsa maken. Kram.Synnøve.https://www.blogger.com/profile/14427415501289122871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-67140526041069309262020-05-08T13:07:06.022+02:002020-05-08T13:07:06.022+02:00Halloj i Pörtet. Jag odlar inte sparrisen. Någon h...Halloj i Pörtet. Jag odlar inte sparrisen. Någon har gjort det under många år innan vi flyttade in här. Men vi njuter av den nu när den kommer. Det är så gott. <br />Jag bakar ju det mesta. Men om det blir bra sen är en annan femma. Men det doftar gott i alla fall. Jag kokar saft, lite sylt och stoppar i frysen. Gott att ta fram senare under året. De är för små för att tas upp nu, så det får bli om någon vecka tänker jag. Ha en skön helg du med fina vännen. Kram.Synnøve.https://www.blogger.com/profile/14427415501289122871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-15015082607058030082020-05-08T13:04:33.466+02:002020-05-08T13:04:33.466+02:00ja det gick ju enkelt att mala så där :D
Sparrise...ja det gick ju enkelt att mala så där :D <br />Sparrisen har växt här sen vi flytta in. Har den i två rabatter. Kommer upp så vi får njuta av dem några korta veckor om året. Ha en fin helg nu ni damer. Kram.Synnøve.https://www.blogger.com/profile/14427415501289122871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-8525231856029110432020-05-08T12:14:25.524+02:002020-05-08T12:14:25.524+02:00Så kul att se att du bloggar ibland, en av mina al...Så kul att se att du bloggar ibland, en av mina allra första bloggvänner ju. Bloggen är som gift, svår att stänga:) Skruvdragare är bra, Janne byggde ett speciellt fäste som han använder när han hissar upp och ner husvagnen, brossan satte på en visp och vispade grädde en sommar minns jag när ingen elvisp fanns. Ni malen, jag skruvdragare är bra grejer.<br /><br />Ingen sparris hos mig, odlar ingen ting jag. De som ska vattnar på sommaren är man inte är hemma okar sällan äta upp :) i år borde man passat på eftersom man förmodligen är mycket hemma denna sommar. <br />Brorsan (som bor i Norge) har jag inte sett sedan ni stängde gränsen, man får sitta i karaktär länge om man gränsar över har jag förstått. <br />Ha de gott.<br />Kramiz Herr Nilssons Fruhttps://www.blogger.com/profile/16685183561831439912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-29046218633152846552020-05-08T01:10:05.102+02:002020-05-08T01:10:05.102+02:00Just idag känns det som att alla odlar sparris...u...Just idag känns det som att alla odlar sparris...utom jag! Du är duktig på att hålla igång med bakning, både bröd och bullar. Här bakas inget, men idag lagades första nässelsoppan. Vad gör du av all rabarber? Kräm? Jag har ingen fantasi så den brukar bli kvar i marken.Trevlig helg o kram från pörtetPaulahttp://paulaz.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5603766931424770842.post-79725117310142777552020-05-07T22:03:46.280+02:002020-05-07T22:03:46.280+02:00Alltså, det där med att mala mandeln är ju bara så...Alltså, det där med att mala mandeln är ju bara så smart!!! Sen får jag erkänna att jag är lite avis på sparrisen, jag älskar sparris <3 Ha det så fint :) tanthuset.blogg.sehttps://www.blogger.com/profile/10928457142874884664noreply@blogger.com